Браварска работилница Сике Трејд

За нас дејност на сике трејд

Проектирање

Сике Трејд врши проектирање на, метални конструкции, настрешници, огради, секаков вид на заштитни елементи, резервоари за вода и нафта.

Изработка

Изработка на моноблокови и електрични котли за парно, разводни касети за парно и водовод, резервоари за нафта и вода, надворешни и подрумски врати, кутии за хидранти и други производи од метал и лим по порачка.

Монтажа

Монтажа на огради, гелендери, врати, настрешници и други производи што се изработени во нашата фирма.

Фарбање

Електростатско фарбање (пластифицирање), фарбање со нитро и акрилна боја и минимизирање.

Проекти Дел од нашите проекти

Нашата работа Што произведуваме

Контактирајте нѐ Дојдов, видов, заварив

Вашата порака е успешно испратена!

  • Адреса
  • бул. Борис Трајковски 7/2 бб
  • Телефон
  • +389 75 286738
  • Е-пошта
  • contact@siketrejd.mk